Ridpasset

Idag red jag & Nogger ut med Hanna & Thimon. Vi skrittade, travede och galopperade på Vallängsvägen. Mycket galopparbete. Dom var väldigt taggede särskilt Thimpa som blivit av med pälsen ;) Sen så galopperade vi i växthus backen där blev dom ännu mera taggade så vi lät dom springa på lite men kontrollerat! Och dom skötte sig. 
Vi skrittade av dom på Lilla vattenvägen. 
 
Imorgon ska jag och Maja dresyrträna för Maggan. Mamma tänkte filma så det kommer upp på bloggen då!
Jag har en film från i Fredags? Men ni har den här nedan!
 
 
 
 

Jadu

Har varit på badhuset på förmiddagen, nu har jag precis kommit till stallet och väntar på att Thimon ska bli färdig klippt och att Hanna ska komma för att jag ska rida ut med henne idag :)


Thimon Videos ;)

 LB- NORF VINST!
THIMON STUBBÅKER 5 SEPTEMBER 2012.
 
 
 
GULDSPORRARNA 2012

Fredag/Lördag

Hej alla! Förlåt för dålig uppdatering men jag har lixom inte orkat... Men iallafall tänkte jag skriva lite om vad jag har gjort och var jag har ridit.
 
Fredag 28/9: Jag var i skolan, satt på lektioner men vi behövde typ göra ingenting ;) Sen åkte jag till stallet vid 16.00.Jag och Nogger red ut med Mimmi & Thimon. Vi skrittade fram bortåt sommarhagarna, vid uppförsbacken upp till gamla ridbanan vart Nogger rädd för Ida & Melinda... Så han kastede sig åt sidan så jag ramlade av i det våta gräset... Han sprang iväg ca 50m innan han stannade och började äta på gräs. Jag fick tag på han direkt så han sprang inte iväg ifrån mig. :) Så det var bara att sitta upp igen. Vi kom sedan upp och började trava på traktorvägen bort till en liten backe där vi galopperade lite. Mimmis andra gång hon galopperar utanför ridbanan på Thimon! :) När vi hade galopperat klart travade vi bort till gamla ridbanan och red lite på den. Han var väldigt mjuk och fin! Vi övade på lite skänkelvikningar m.m. Sedan skrittade vi tillbaka hem till stallet.
 
 
Lördag 29/9: Vaknade ca halv åtta... FYY VAD TIDIGT... :( Sedan gick jag upp och gjorde frukost åt mig.
Vid 11 gick jag och Mimmi ner på stan för att Shoppa lite, eller rättare sagt MIMMI skulle Shoppa :) Hon fyllde ju år i Onsdags. Vid 3 tiden åkte vi till stallet där Mimmi red Nalle och jag red Nogger, Thimon fick en vilodag. Vi red på vallängsvägen där vi började trava vid ''ensamma trädet''. Sen så galopperade vi ganska så mycket men inte så jätte snabbt för att Nalle skulle hinna med. Men för Mimmi & Nalle gick det SNABBT! Vi avslutade lite på banan.
 
Söta Nalle!
 
Förlåt för min säriga skrivning...hehe.. ;)
 
PUSS HEJ! :*

?

Fin eller fin ponny? ❤


Hästarna 27/9

Nogger - Vilodag
Thimon - Skrittade på lång tygel till vallängen. En ko låg och vilade på vägen in Till Bettans hus och en stod på åkern... Knäppa kossor.. ;)

MINA KUNGAR! ❤


New in!

Ny inköpt regntäcke från Strömsbergs Gård. Märke AMIGO. Brunt & turkost!
JÄTTEFINT! 👍👍


Ridpass

Nogger Måndag 24/9 - Jag skrittade fram med Mimmi & Thimon bort åt samhället men inte ända in. Travede lite uppför en backe, sedan gick vi in på gamla ridbanan och red lite dressyr. Han var så FIN! Jobbade på med bakbenen och gick i en bra och högform :) Red i skritt, trav och galopp, red lite skänkelvikningar också!
 
Nogger Tisdag 25/9 - Jag och Hanna skulle hoppa lite med hästarna :) Vi började med att skritta i ca 5 min innan vi tog tyglarna, efter ca 5 min så började vi trava Nogger var mjuk och fin! Började sedan galoppera efter ca 10 minuter, han var också där mjuk men lite piggare. Jag galopperade fram i båda varven innan jag kom in i trav på en upphöjd bom han tog ett ganska rejält språng över! Han tyckte att det var JÄTTEKUL! Sedan kom jag in i galopp på den och då vart det ett lite mer som ett för längt galoppsprång. Sedan körde vi lite upphöjda galoppbommar men mer som små studs. Sedan hoppade vi fram på ett kryss som vi sedan la upp till ett räcke.
Vi avslutade med att hoppa en liten bana på 70 cm, som bestod av ett räcke, en oxer och studsen. Det va i allafall jätte kul och båda skötte sig bra!
 
Puss hej & förlåt för dålig uppdatering!!
 
xoxo
 

Uppdatering - imorgon

Uppdaterar dagens och Morgondagens ridpass i ett inlägg imorgon, då jag inte har haft någon dator.. Men imorgon har jag :)


Hål

Har haft hål i en nästan 3 timmar nu tbx till skolan :)

Dagens ridpass

Red ut med Hanna & Thimon idag. Sjukt taggade ponnyer!! Men kul var det! Nogger skötte sig bra men han bockade upp för en backe i galoppen ;) Thimpa hade typ DAMP! Han bockade och ställde sig på bakbenen.. Men annars gick det jätte bra :) Vi avslutade passet på banan :) mer bilder kommer senare/imorgon ;)


In the stable

Sitter i sadelkammaren och har just gjort betforen. Ska rida ut med Hanna & Thimon roligt! :)


Utsläpp

Har nyss varit och släppt ut hästarna idag igen, nu blir det att äta frukost.
BRB


Ridningen - Dagen

Åkte och hopptränade med finaste Thimpa, han var så himla duktig! Hoppade 5onhalva och i slutet en bana på 100cm. Har inte hoppat högt på jag vet inte hur länge! Jag är jätte nöjd, och det var inte bara jag som var nöjd utan han själv också! :*
 
Nogger jag ut på vallängsvägen med MImmi & Nalle. Han var lite gillade inte kossorna så mycket.. Men han gick iallafall framåt.Red sedan lite dressyr på ridanan, gud så fin han var! :)
 
 
 
 

Ridning - Dagen

Uppdatering strax om ca en halvtimme håll utkik!! 😄


Morgonfodring - Utsläpp

Är just nu ute i stallet och har morgon fodrad hästarna. Be right back.


Final allsvenskan vt-2012

Tävling från i våras.(LC)


Bild - ridningen Nogger ❤

En liten bild på oss två idag i spöregnet! :)


Nogger

Red Nogger på ridbanan idag, Thimon fick vila idag. Iallafall.. Nogger var ganska spänd i början men i slutet var han avslappnad. Gick jättebra faktiskt! Han jobbade på bra och var pigg & framåt :)


stallet

Stallet kl 4 idag, blir att rida båda två idag :)
Thimon: Ut med Mimmi och Nalle, i skritt och Trav.
Nogger: Lite lugnt på banan. Skritt, trav lite galopp, men mycket travarbete.


Han följde med henne iallafall SKÖÖNT❤ han var väldigt spänd när jag skulle ställa in honom i boxen i ko stallet stackarn :( där får han stå i en vecka i karantän...


Nu kör vi!

Brb rullar bilen mot Örebro! :*


Chill

Sitter här i skolan med Nora & Vendela, snart ska jag gå till badhuset och sen åka till Örebro och besiktiga Nogger :)


Efterlyst

Nu kollar jag och Ellinor på Efterlyst, imorgon besiktigar vi Nogger :)


Min dag

Haft en riktigt bra och rolig dag idag! Det började med att jag gick upp kvart i åtta och duschade, sedan åkte jag till Sporthallen för att vi hade ''kunskapsdagar'' där man kunde vinna: 1:a plats 7500kr 2:a plats 2500kr 3:e plats biobiljetter till hela klassen och böcker. Och gissa vilka som vann.... jo 7g på Borgis! Vi är bäst! :D
Sedan åkte vi tillbaka till skolan och hade 2 vanliga lektioner sedan slutade vi 14.05.
 
Hanna hade Thimon idag så blev ingen ridning idag. Men åkte till stallet och satte upp staket mellan Thimon & Gänget och Noggers hage :) Sen packade jag in lite hö i transporten :)
 
 
 
 

The day!

Snart ner och äta kvällsmat. Eftermiddan har varit ganska seg eftersom jag inte haft stallet idag, det har Thimons halvfodervärd Hanna haft. :)  På Torsdag blir det att gå ifrån skolan kl 12.00 och åka till Örebro och besiktiga Nogger. :) SPÄNNANDE! 
Puss hej :)
 

Så himla snygg asså!! vad tycker du? ;)
 
 

New in!

Nya LILA stigbyglar! :D Gillas! Tack mamma :)
 


Rubriken?

Med detta inlägg säger jag godnatt..

Nogger

På Torsdag besiktar vi denna fina ponny! <3


Dagen min

Halloj! Idag har jag åkt till Hällefors utanför Örebro & provridit en ponny som heter Nogger, han passade mig helt perfekt! Han är tio år men är ganska ny i hoppningen, han började hoppa på riktigt för två år sedan! 
Han hoppar allt också! Har verkligen vart jätte kul! Hoppade i slutet en liten bana på fyra språng(95-100cm).
 
Just nu kollar jag på Beck, men har också ont ovanför höften.. jag sprang in i ett hörn i köket så klantig som jag är.. Men iallafall så hade jag besöksrekord här igår tack alla! :*
 
Glöm inte att ställa en fråga i frågestunden klicka HÄR!
 

 

Untitled Video


Lite om dagen

Ridpasset gick ganska bra är inte helt nöjd faktist menmen det kan inte alltid gå jättebra men jag glömde be mamma filma eller ta bilder. Imorgon blir det att gå upp kl 7 och åka till Hällefors, ska provrida Nogger :)
På Måndag åker jag tillbaka till Sthlm och Whoopi :)
 

 

Två bilder från modevisningen min första outfit, har tyvär ingen bild på min andra. :(
 

Dagens Outfit.

Snabb inlägg!

Hemma och har ätit lunch, snart ut till stallet svarar på frågestunden imorgon/i övermorgon :) 
För att komma till frågestunden klicka HÄR 
 
Puss hej :)
 


Frågestund

Vi kör en frågestund, fråga vad du vill! :)
 


Godmorgon

Idag gå modevisning för Cubus, kl 12.15 & 13.00. Kommer bli ganska kul men ändå pinsamt om det är någon jag känner som tittar.. hehe.. Sen ska jag väl ut till stallet och rida Thimon blir nog lite markarbete idag med lite upphöjda bommar och sådär kanske kommer någon liten film? eller bild? 
Här är iallafall filmen jag hade lovat! :)
 
 
 
Jag & Whoopi.

Rubrik?

Är så NÖJD med provridningen! Var igentligen en sådan het ponny jag satt och tittade på i Vingåker! En pigg och framåt som ska vara fin i dressyren också såklart! Riktigt roligt att rida denna underbart söta ponny, :)
Film kommer upp här på bloggen imorgon :)
 
Är också nöjd att ni hållt statestiken uppe när jag inte bloggat! TACK så himla mycket!
 
Puss hej!
Whoopi.

Stockholm nästa!

Ni åker jag och Mamma mot Stockholm,
ska provrida en D-ponny som heter
Whoopi, på söndag en som heter Nogger
Och på onsdag ska dom gå igenom Max,
hoppas han är bra!! 
 
Vill också tacka för alla FINA 
kommentarer jag fått! :)

Orkar inte

Orkar inte uppdatera gör det när jag känner för det...
Gick alltså inte så bra på besiktningen...

LEEEDIIIG!

Idag besiktas Max! Om han går igenom åker han med hem!!

Sjuk

Sjuk idag igen.. Har kollat på film heela dagen.

Sjuk..

Japp jag var sjuk idag men var ju ändå tvungen att
rida Thimon som planerat :) på stubbåkern i full
galopp!
 
Jag hae också en sak att säga till alla som
kommenterar anonymt för det är sånt som jag 
ogillar särskilt när någon ska märka på olika saker.
 
 
Puss hej...
 
 
 

Max provridnning i Onsdags

 
Första provridninge i Onsdags den 29 Augusti.

Max Provridning nr 2

Jag och Max hoppar studs och en oxer, 100 cm som högst.

Home

Hemma efter att ha provridit finaste Max för
andra, (första i onsdags). Max är såå fantastiskt
Söt och helt underbar att rida!
 
Puss hej!

Mot Kungsör!

Nu mot Kungsör för att rida Max! :)

RSS 2.0