Resultaten i Vingåker

Gick jätte bra på framhoppningen och framridningen till LB'n, väl inne på banan hoppade han galant på hinder nummer 1 och 2 men på hinder nummer 3 var det hus under, sånna som inte Thimon gillar ;P han stanna typ 5-10 meter innan hindret tyvärr blev jag utesluten pga avramling.. HAHA men den var ganska snygg jag landade på fötterna iaf! Men eftersom jag blev ute var det bara och ladda om till nästa klass som var LB+.. Då kändes han så jäkla seg på framhoppningen och väl inne på banan så ville han verkligen inte hoppa jag hade fått min start signal så jag red mot starten men typ 30m innan startlinjen så tvärnitade han och sparkade bakut och stegra sig han ville verkligen inte hoppa, men jag fick tillslut över honom över hinder nummer ett när vi landat flöt galoppen på bra men så fort jag vände upp mot hindret så stannade han och gjorde samma sak igen , så blev tyvärr ute i den klassen också!

Det kan bero på att vi var på Hoppläger i början av veckan så nu ska han få vila med hoppning på borta plan ett antal veckor sen får vi se hur det går :)
Jag kommer lägga ut en länk till videon som jag ramla av på här på bloggen imorgon, NATTI HOPPAS NI HAFT EN BRA DAG IAF :)

Mot Vingåkers RF

Nu sitter jag, Mamma & Emilia i bilen och Thimon i transporten, mot vingåker. Vingåker here we come!

Dag 3- Sista dagen på hopplägret

Idag var sista dagen på hopplägret, det första vi gjorde var och fixa ordning hästarna inför ridpasset som idag var banhoppning. Thimon skötte sig så himla bra! Vi hoppade bana på 90-110 cm. Det var en som skulle filma oss och sedan titta på filmen när vi hade Teori. Det såg verkligen bra ut & det kändes jätte bra också! Jag är jätte laddad inför fredag och guldsporrarna! Hej då! :-)
Bild från åby, 5 maj i år.

Tjena

Nu blir det lunch och sen blir det ut till stallet och Lasta på Thimon inför sista dagen på hopplägret :)

Äntligen!

Äntligen kan jag video blogga här på bloggen, då kommer Bloggen vara mycket mer uppdaterad! Ha det gott!

Dag 2 - hoppläger

Ridpasset på hopplägret idag var jätte bra, vi hoppade studs & kombinbationer & 5onhalva & två räcken. Vi tränade mycket lydnad.
Imorgon är sista dagen på lägret och då kommer vi hoppa bana, det komnmer bli jätte bra träning inför vingåker!!
 
Gamal bild från Åby debuten i LB :)

Tävling hos Johanna Grant

http://johannagrant.se/2012/06/11/bloggtavling-pannband-fran-fagerdesign/
 

Ridpasset

Ridpasset idag var markarbete, det gick bra, vi hade trav bommar & räcken. Dom som hade stor hästar på lägret fick titta på oss, hur vi red och hur vi satt, Titti (en av mina ridlärare jag hade när jag var nybörjare) som då kollade på mig tyckte att jag hade jätte fin sits, och en bra hand. :) Imorgon hoppas vi att vi får rida ute så det inte spöregnar! Thimon tyckte iaf att boxen han hade ver skön, den var stor och fräsh, uppdaterar mer imorgon! På Torsdag åker jag Emilia (hennes blogg om ni vill kolla på den :) http://emiliamjaaou.blogg.se/)  & Mamma & Thimon till vingåker och sover till Fredan då det blir Regional hopptävling, LB & LB+.... God Natt!
 
Bild från Pay and jump på Håcknesta för någon vecka sedan :)

Hoppläger

Nu bär det av mot stjärnholm, för Hoppläger i tre dagar jag uppdaterar sen hur första ridpasset var, Puss

Hejhej

Jag har inte kunnat blogga för jag har inte kunnat logga in på min blogg :( så jag har inte kunnat uppdatera bloggen "/ Appen funkar inte nu heller så jag får blogga med dator och gå in på safari på mobilen :) Vi ses senare!
Inlägget kanske blev lite knäppt :)

Follow me on..

Instagram @tellebroo, följ mig och gilla några av mina bilder så kanske jag följer dig tillbaka! :-)


18 Juni 2012

Idag red jag Thimon i grimma & grimmskaft från hagen, han var ganska så pigg! Sedan red jag & Thimpa ut med Linn & Malaga, barbacka. vi red bort mot bullersta i alla gångarter. Vi skrittade genom samhället och sen in i skogen på hemvägen :-)
Snart ska jag ut med SRS allsvenskelaget och käka pizza på mamma Mia i oppeby! Mums uppdaterar mer ikväll :-)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3535975/images/2012/pic_206990343.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3535975/images/2012/pic_206990343.jpg" class="image">


Jag är med och tävlar

http://nicholaihollesen.se/?p=33


Godmorgon

Idag gick jag ju upp 06:50 för att släppa ut hästarna, det gick bra! Efter det gick jag och la mig och somnade om till fem i elva :-) Idag ska Thimon få sin vilodag så mamma åker till stallet och fixar :-)


Jag tänkte....

Jag tänkte bara säga Godnatt, imorgon ska jag upp 06:50 för att släppa ut hästarna!
                                                                                  KRAMIZz :-)

Shopping på hästbutiken

Godmorgon! Vid elva tiden åkte jag till hästbutiken och shoppade, det var typ nån islandshästdag så det var rea på nästan allt i hela butiken!:-)
Med mig hem fick jag:
1 par lila boots
1 Jonh Whitaker schabrak
1 par jätte sköna ridbyxor

Uppdaterar snart igen!


Snart ut till Lilla Flättna :)

Hejhej nu ska vi snart åka och hämpa ett paket med en gelépadd sen vänta på att Emilia ska skicka ett SMS då ska vi åka till lilla flättna och hälsa på Arahmiz & Emilia, snacka lite om vingåker!                                           Här är en bildbomb från Pay and jump på Håcknesta den 13 Juni :D

Design

Tack för designen Emilia den var verkligen jätte fin :D


Varsågod Ida!

Nu är Idas design färdig och jag hoppas hon är nöjd! Du får säga till om du vill att jag ska förnya något någon dag. Det är jag Emilia Svedlind som har gjort Idas design. Ida är dessutom min syssling heheh! Men aja hejdå!
Kika gärna in på min blogg också http://emiliamjaaou.blogg.se/

Vinst!!!!

Dubbel nolla i LC'n & Vinst i LB'n! Var på NORF suuuupeer nöööjd ryttare och suuuuuupeer duuktiig ponny!! ✌

 


Hoppträning

Idag hopptränade jag lite hemma bara inför helgen. I helgen ska jag till Norrköpings ortens ryttarförening (NORF). Jag ska hoppa L:C & L:B. Jag hoppas att det går bra :)

På bilden hoppar jag 90cm :)

 


Bilder från tävlingen i helgen

Gå gärna in och titta på bilder på mig från tävlingen i helgen!
http://webshop.equipe.com/?utf8=✓&q=Ida+Bärgh+Tellebro&x=0&y=0


Förlåt!

Förlåt för att jag inte bloggat på en vecka.. Men iaf Ogår var det omg 3 i Ponnyallsvenskan 2012 vi vann omgången och kom tvåa totalt! Bästa ponnyerna & ryttare! Smedstorps RS äger!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3535975/images/2012/pic_205202276.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3535975/images/2012/pic_205202276.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3535975/images/2012/pic_205203030.jpg" class="image">


RSS 2.0