Godmorgon!

Har varit ganska jobbigt att åka bil men det får man ta! Det kommer iallafall bli jätte kul när vi väl är framme!
Saknar mitt hjärta, så himla mycket redan!
 
                               Puss Hej!
 
 
 
 

Kvällshoppning

Snart blir det att kolla på kvällshoppningen på Ingelsta, sedan kl åtta blir det att åka hem till  pappa och vänta på att vi ska åka! Puss Hej!

Packat och klart!

Nu har jag packat klart till Gällevare :) Vid 18.00 blir det att kolla på kvällshoppning på Ingelsta. :D
 
 

Hejhej

Idag väkte mamma mig vid 9-tiden för vi skulle ju ut till stallet. När vi skulle hämta Thimon i hagen så stog han uppe i skogen, men Faedo var inte där.. Staketet hängde lite emellan Lena & Malagas hage och deras hage. Faedo hade hoppat över till Lena & Malaga.. Rolig han är! :) 
 
Thimon blev vaccinerad mot botulism idag också. :)
Nu blir det att gå ner till City Grillen och äta Lunch! :)
Ikväll åker jag till Gällevare.. 14 timmar i bil USCH!
 

Dåligt uppdaterat idag!

Har inte varit hemma idag, jag har ju varit på Stendörren så jag har inte kunnat uppdatera idag. Idag blir det att åka till stallet och rida ett dressyr pass på banan. :) Byebye!

Morgon dagens planer och annat.

Imorgon blir det att åka till Stendörren vid åtta och bada och sola hela dagen så kommer inte kunna uppdatera så himla mycket! Men ska uppdatera så mycket det går! :)
 
Det blev inge bilder från Jogersö efter som jag inte direkt fanns typ något att fota :(
 
Imorgon blir det istället att rida ut Thimon får vaccinet på Torsdag! :)
 
Puss Hej!

Tjena!

Har inte kunnat blogga någonting eftersom jag åkte till stallet och provade och red i olika sadlar! Blev iaf en svart prestige som kommer i slutet eller i början av veckan :) Nu ska jag åka till Jogersö och bada så lite bilder kommer upp! :)

Ridpasset i bilder.

Filmer finns också lite längre ner! :) Här kommer en riktig bildbomb!!
 
 

Galopp med Maja


Hoppar dike


Planering

MåndagRida ut med Maja och Guld.
 
Tisdag - Sadelprovaren kommer.
 
Onsdag - Förmodligen blir Thimon vaccinerad, annars dressyr på banan.
 
Torsdag - Vilodag.
                 Jag åker till Gällevare med Pappa och Familjen där.
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Vaknade för nästan en timme sedan nu. Har nyss ätit frukost, kl. halv två ska jag möta Maja vid Culturum, och cykla till stallet. Vi tänkte rida ut någon stans, vet inte riktigt var.. Bilder kommer iallafall!
 

Stallet snart!

Har nyss kommit hem från stendörren så snart blir det att åka till stallet! :)

hömhöm..

Hejhej, jag fick en kommentar från en person som skrev: Varför hoppar du hela tiden? börja rid dressyr så kommer allt gå bättre.
 
Jag hoppar inte hela tiden? Jag rider dressyr det gör jag! Thimon är 17 år och har tävlat i hoppning nästan hela sitt liv han har tröttnat en gång förut sen fick han vila i 3 år sen fick jag honom och då gick det jätte bra för oss! I vingåker så vägrade han första gångan med mig.. då trodde vi att det kanske var för att vi gick på ett hoppläger tre dagar samma vecka. Men i Kumla så var han jätte fin och pigg framåt på framhoppningen, när vi kom in på banan också, men när vi kom till hinder nummer två så bockade han och stannade sedan efter.. Han har förmodligen tröttnat på att tävla.. För hemma så hoppar han så klockrent!
 
Ville bara säga att jag rider dressyr också och att jag inte hoppar hela tiden!
 
En bild på mig och Thimon från Kumla igår :)
 

Hejhej

Idag var jag ju i Kumla och körde LA, tyvärr blev vi ute.. Men men vi får se hur det går nästa tävling... Hejhej

Godmorgon

Har precis duschat Thimon och snart bär det av mot Kumla och debuten i LA. Resultatet kommer upp senare! :)

Dålig update!!

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera när jag är hos pappa... Ingen tillgång till dator och blogg.se appen strular..

Mot...

Sharpman!

Thimon 17 Juli

Idag red jag Thimon på vallängsvägen istället för tempobanan, eftersom att det var så varmt ute och det var mest skugga på vallängsvägen. Red i skritt trav och galopp. Jobbade honom också i form han var jätte mjuk och fin!

Tjatja

Har inte så mycket att blogga om just nu, sitter hemma själv bara och typ gör ingenting. Åker till stallet senare i kväll, bye


You are my world..❤


Untitled Video


Wtf?!


Hej!

Idag så red jag ut med Linn och Malaga vi red bort ovanför vallängen, barbacka. Imorgon blir det att hoppa någon bana med kombinationer och titthinder! Bye


Planer

Planer inför denna vecka med Thimon:
 
Måndag- Hoppning, kombinationer och linjer.
 
Tisdag- Tempobanan, skritt, trav och lite galopp.
 
Onsdag- Konditions träning, i backar, ökningar och minskningar.
 
Torsdag- Dressyrpass på banan.
 
Fredag- Skritt,trav och galopp i skogen.
 
Lördag- Debut i LA i Kumla.
 
Söndag- Skritta ut i skogen, nån trav.
 
 

Hejhej

Igår red jag ut på bästa Thimpa! Efter det gick jag ner på banan och böjde igenom honom! Stel som en pinne, stretade emot jätte mycket, men på slutet gick det bra! Vi ses!


Hemmåt!

Ny är vi på väg hem åt, har inte kunnatbloggat eftersom att jag har varit inne på Liseberg i 12 timmar i två dagar! Men nu blir det hårda tag! Ska bli mycket bättre på att blogga! Bye Bye'


God natt!

Idag har jag åkt tåg och varit avenyn har inte shoppat något än! Just nu är jag på mitt hotellrum på hotell Liseberg Heden. Imorgon blir det Liseberg! God Natt : )


Hehe

Det här är faktiskt första gången jag åker tåg ; )


Bytt tåg

Har nyss bytt tåg då, skönt nu är det bara biten till GBG kvar!


Mot Södertälje

Som rubriken lyder mot Södertälje för att byta tåg till X2000 och sedan mot GBG! Kommer såklart sakna älsklings ponnyn!❤


Natti!

Imorgon blir det update på tågen på bloggen när jag kommer far blir det kanske mitt första videoinlägg : )

❤N A T T I!❤

 


2011-2012 foderponnytiden

Tänkte berätta om ponnyerna jag haft under detta år, dom är två styckna.
 
Thimon var den första ponnyn honom började vi ha på foder den 15 September 2011 då stoda vi på uddeby i sjösa. Thimon var det bästa som hänt mig! När vi prov red han någon månad innan såg han ut som en liten vit köttbulle.. haha.. Thimon var den ända ponnyn vi prov red och han kändes rätt för oss redan då! I början delade jag och min lilla syster Mimmi på honom, det var lite jobbigt eftersom jag egentligen ville ha honom för mig själv.. Efter några veckor tröttnade min Mimmi på atta vara i stallet hon tyckte det blev jobbigt eftersom hon tyckte att han var lite stark. Senare i November flyttade vi till Bönsta Gård för att ägarna till Thimon och Uddeby skulle sälja gården.
I Januari 2012 kom Emil eller Broängens Emil  som han igentligen heter, han är en maxad B-ponny på 129cm och  i mkh och russ. Han var den finaste B-ponnyn jag någonsin sett!! Emil hade inte blivit riden på nästa hela hösten utan han hade bara stått i en hage utan täcke! Så när han kom till oss hade han inga skor och var oklippt, han såg ut som en liten björn! Emil var inte så jätte pigg i början men stark va han redan då! Men efter han fått av sig all vinterpäls så vart han mycket starkare och mycket piggare!! Så Mimmi klarade ine av honom men hon försökte så gott hon kunde hon klarade av honom när hon red på banan men hon kunde ju inte rida på banan varje dag men så blev det ändå för hon vågade inte rida ut ifall han skulle dra med henne.. I våras så sa mamma att hon ville att Emil skulle ridas lite mer ordentligt inte bara på banan men hon vågade inte så då tog jag över! Då hade jag två hästar och rida varje dag, alltid han jag inte så sista april flyttade Emil till några i Ålberga eftersom att inte jag hade tid att rida både Thimon och Emil varje dag. Igår så var vi i Ålberga hos våra kompisar som bor där och har en egen häst där. Emil såg ut och må bra! Gud vad jag hade saknat honom!
Så här söt var emil när han kom till oss!
Thimon och Mimmi någon gång i början när vi hade honom! Fin!

Framskrittning


Bästa kompisar!

Har varit och släppt ut Faedo & Min fina inför natten, de fick stå inne när det åskade och ösregnade. Bye! : )


Äntligeen!!❤❤

Äntligen funkar appen så nu kan bloggen vara mycket mera uppdaterad!! Pussss!


Packa nästa!

Nu blir det att backa till GBG imorgon! 

Thimon

Nu är det så att jag inte kommer ha Thimon på foder något mera, utan han kommer bli MIN på riktigt! Han kommer bli min alldeles egna ponny, en bättre ponny måste man leta efter! Och Thimon kommer jag aldrig svika, kommer aldrig sälja dig min stjärna! Jag älskar dig, min bästa vän Thimon! 
Thimpa är lite smutsig på bilderna ; )

Myys!❤

Haft en riktigt mysig kväll i stallet idag! Började med att rida Thimpa på banan, med Mimi & Molle och Julia & Prisma. Vi hade lite markarbets dressyr typ, vi flummade.. hehe.. Sen så åt jag kvälls mat (sallad) efter det gick vi och släppte ut hästarna. Vi gick där efter och plockade undan bommarna och sockerbitarna. Sedan satt vi med don vuxna och åt vindruvor,godis,slatapinnar osv.. 
                                                                      Ha en bra kväll!

Spelar..

Just nu ligger jag och spelar Subway surfers, jag har tråkigt så alla vet finns inte så mycket och göra väntar bara på att åka till stallet! :-)

God Morgon!

Har precis ätit frukost, tänkte bara slänga in ett snabb inlägg! Idag blir det stallet vid kl fyra, jag tänkte typ rida ut och konditionsträna upp för mastbacken eller något sånt, kanske barbacka, vi får se. Någon bild kommer iaf komma upp senare och mera inlägg!! Nästa vecka åker jag till Gbg! Gött!
                                                                                                             Bye bye!

I just love you ❤


Några videos!

Jag sa ju att jag skulle ladda upp några länkar på videosar på mig och Thimon när vi tävlar och tränar, såhär kommer de!
 
Hopptränar för Heléne på stjärnholm 12 maj 2012(90-110cm)
 http://www.youtube.com/watch?v=3rmgIxT0Y8M&list=UUSBooPC3I3McaGfU5122FLw&index=6&feature=plcp
 LB de3but i åby 5 maj 2012, snabbast tid men ett nedslag på sissta hindret i omhoppningen!(90cm)
http://www.youtube.com/watch?v=BthU2p2k04k&feature=autoplay&list=UUSBooPC3I3McaGfU5122FLw&playnext=1
Lite träning hemma! (80-90cm)
http://www.youtube.com/watch?v=htIkoMog7D0&list=UUSBooPC3I3McaGfU5122FLw&index=4&feature=plcp
NORF vinst i LB! (90cm)
http://www.youtube.com/watch?v=nUGZ072Fq-w&list=UUSBooPC3I3McaGfU5122FLw&index=3&feature=plcp
NORF LC (80cm)
http://www.youtube.com/watch?v=Ye4btM5vsME&list=UUSBooPC3I3McaGfU5122FLw&index=2&feature=plcp
Guldsporrarna LB (90cm)
http://www.youtube.com/watch?v=jOwCJ6YQdfU&list=UUSBooPC3I3McaGfU5122FLw&index=1&feature=plcp
 
 
Mest tävlingar men videosar iallafall!
 

God morgon!

Idag blir det att rida en barbacka tur i skogen med Thimon, kommer bli jätte mysigt! Inget är bättre än att vara med honom! Imorgon eller senare idag kommer det komma upp videor på mig och Thimon när vi tränar och tävlar!

Duktigaste Killen!

Gick så himla bra på Pay N' Jumpen! Felfri i 80 cm och felfri i 100 cm! Så sjukt nöjd med bästa killen!! 

Tävling hos Nellie!

Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-


Avramlings Videon

Det här är länken till avramlings videon kolla gärna:    
http://www.youtube.com/watch?v=jOwCJ6YQdfU&list=UUSBooPC3I3McaGfU5122FLw&index=1&feature=plcp

3/7

idag var vi och kolla på ett tävlingsskåp, som vi ska hämta imorgon. Det är blått och gjort av plast det var jättefin faktist. Jag och Thimon red ut med Amanda och Faedo på Tempobanan, i alla gångarter. Imorgon ska jag på Pay n' Jump på smedstorp och hoppa 80cm & 100cm. :) Hoppas på att Thimon vill hoppa då! fast det tror jag!
 
 
Jag lovar att jag ska lägga ut filmer när jag kommer hem till Mamma:)

dålig update :(

Jag har tyvärr inte tillgång tilla dator varje dag när jag är hos pappa och mobilen är så himla seg. Men jag ska förköka blogga mer! Blogg.se appen funkar ju inte heller så det är ju ett minus.

RSS 2.0