Idag..

Idag fyller den här gulliga tjejen två år! Grattis Tilly!

 


Hemma i nävekvarn

Är hemma hos mormor & morfar i nävekvarn. Gick jätte bra att rida fast han bockade och sparka bakut då och då. Men det var bara kul ;))

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3535975/images/2012/pic_204058044.jpg" class="image">

 


Äntligen helg! ✌

Nu drar jag till pappa och väntar på att mormor ska skjutsa ut mig till stallet jag ska rida ut idag :) efter stallet ska jag åka till nävekvarn och mormor & morfar! ✌

 


Första doppet!

Idag var jag ju ledig va med Jessica, Mimi & Julia sen åt vi pizza efter det åkte jag och Jessica ut till stallet och mockade och fixade. Sen åkte jag och Jessica till Nynäs och badade i det varma/kalla vattnet ✌:)


Efterniddan i stallet

Åkte till stallet vid 16.00, när jag kom var Thimon redan inne så jag borstade honom sedan red jag Vattenvägen barbacka gick bra, hoppade ett dike två gånger var kul! Imorgon är jag ledig från skolan!! Jippie!


Mot stallet!

Dressyr träningen gick jätte bra igår! Han var så jäkla duktig! Nu mot stallet för en skritt tur i skogen!


Snart mot stallet!

Snart mot stallet för dressyrträning med bästa Maja & Guld för Maggan. Ska bli jätte kul jag hoppas att det går bättre än förra gången idag ska vi rida på gamla ridbanan! Puss


Duktigaste killen!

Bästaa killen hoppade sååå bra på hoppträningen för Johan Spetz! Vi övade på olika linjer, hastighet & olika antal galopp språng. Han lyssnade bra på skänkeln! Skiit nöööjd med dagens hoppträning! Tagga dressyrträning för Maggan imorgon!
Tyvärr blev det inga bilder!


Daageen!

Jag åkte till stallet tio och var där halv elva jag skulle rida med Linn & Malaga, Maja & Guld, men dom ville inte rida med mig för de ville inte "stressrida" vilket de inte äns skulle behöva göra men iaf jag och bästaa Thimpa red lilla vatten vägen som jag aldrig ridit förut men hittade ändå! Jag cyklade hem från stallet idag, när jag kom hem åt jag mat sedan cykla jag till Mimi vi har hoppat snart kommer Julia :)

 


Dagen

Idag vart det iaf markarbete, övade på serpentiner och att ha rätt galopp i svängarna gick galant! Han var oxå jätte fin när vi red fram :) jätte duktig och fin! :) Bilden är på finaste Thimpa i Vintras :)


Ridningen idag

Blev inget markarbete idag utan det blev ut och galoppera med Emma & Lena(Lena är en häst). Vi red vattenvägen och galopperade upp för en backe. Thimon hade damp och ställde sig på två ben, backade in i ett träd & stod på stället och bockhoppade, efter det skrittade vi hem och fika. Nästa tisdag ska Thimpa få massage av massören! :)


Godmorgon!

Godmorgon, ska snart äta lite frukost sen blir det ut till bästa Thimpa! Det blir lite markarbete idag, kommer antingen upp bilder eller video på bloggen. Puss


Stallet

Har vart i stallet inte direkt någon bra dag eftersom jag fick skäll av B' när jag inte äns hade gjort nåt men hon är som hon är.. Jaja, Thimpa var iaf jätte duktig vi red först på tempobanan sen red vi in i skogen och hoppade en stock det vart ett jätte fint språng! När vi hade kommit in i skogen mötte jag Mimi & Molle, Frida & Prisma sen fick han en rejäl avskrittning :)


Hemma, snart till Stallet :)

Hemma från en bra dag på Borgis, alla verkade vara snälla i min klass, det är väl bra? ;) iaf snart ut till stallet kanske åker till hööks innan ;)


Borgis imorgon!

Imorgon ska jag och hela klassen till Borgis och hälsa på ska bli lite läskigt men ända... Jag ska gå i 7g :P

 


Dressyrträningen gick....,

Dressyr träningen gick ganska bra faktiskt. Vissa stunder var han skit fin och vissa stunder stretade han emot, men är ganska nöjd ändå :) tyvärr blev det inga bilder menmen...


Dressyr träna idag!

Idag ska jag & Thimpa, Maja & Guld dressyr träna för Maggan ska bli jätte kul! Var jätte länge sen jag dressyrtränade :) Kanske kommer lite bilder :D
En bild från igår! :)
//Ida

Hemma :)

Har precis kommit hem från stallet nu ska jag ner till Slottet och chilla med Ellinor & Mimmi :)
//Ida T

Juste har precis laddat ner blogg.se appen då nu kan jag blogga mer! ;)


Stallet näästa!

Nu ska jag åka ut till stallet, till bäästaa Thimon! Idag blir det att skritta barbacka ut i skogen, myys! 
Jag var bara tvungen att slänga upp en bild på Gulle Thimpa!

//Ida T

Svar.

Ebba om Presentation om mig :):
Har inte ni han på foder.eller har ni köpt han???????????
IP: 78.70.182.75

Sv: Vi har honom på foder :)

Fotat :)

Hej bloggen har precis varit ute och fotat min syster Emelie och min låtsas syster Ellinor, nu blire att käka mat grillade Hamburgare mums..
//Ida T

Två felfria rundor!

Hej bloggen, dagen har vart jätte bra jag har hoppat en klubbtävling bedömning Clear Round på stjärnholm, det gick galant! En felfri runda i 70cm och en felfri runda i 90cm! Duktiga ponny! Nu ska jag käka bye!
// Ida T

Dageen! :)

Dagen har vart bra jag hopptränade för bästa Helene. Gick suuper bra han hoppade jätte bra idag! Det gick super att lasta också, aja nu ska jag gå och lägga mig Natti!
// Ida

Presentation om mig :)

På bilden tävlar jag och Thimon våran LB debut i åby den 5 maj i år.     Hej jag heter Ida Tellebro och är född 1999. Jag har en C-ponny som heter Thimon han är 17 år gammal. Thimon och jag tränar och tävlar i hoppning hittills har vi tävlat upp till LB på Lokal nivå.              //Ida
På bilden tävlar jag och Thimon våran LB debut i Åby 5maj i år.
Hej jag heter Ida Tellebro och är född 1999 i Nyköping. Jag har en C-ponny valack som är 17 år och skimmel. Jag och Thimon tränar och tävlar i hoppning, hittills har vi tävlat upp till LB på lokal nivå.
//Ida T

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0